/ / Europska unija sufinancira projekt „Informatizacija poslovnih procesa tvrtke VD – MONT“

Europska unija sufinancira projekt „Informatizacija poslovnih procesa tvrtke VD – MONT“

Projekt tvrtke VD – MONT d.o.o. pod nazivom „Informatizacija poslovnih procesta tvrtke VD – MONT“ uspješno je prošao sve faze odobravanja na natječaju „Poboljšanje kokurentnosti i učinkovitosti MPS u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“ u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija RH 2014. – 2020.“ Projekt se sufinancira sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava potpisan je 13.02.2017. godine.

 Ukupan iznos troškova projekta je 259.739,01 HRK, od čega Europska unija financira 187.012,09 HRK. Projektom „Informatizacija poslovnih procesa tvrtke VD – MONT“ unaprijedit će se poslovanje i učinkovitost tvrtke kroz informatizaciju i operacionalizaciju poslovnih procesa, odnosno nabavu hardverske i softverske IKT opreme.

Projektom će se zaposlenicima dugoročno ubrzati i olakšati svakodnevno poslovanje kroz novousvojena znanja, podići kvalitetu komunikacije s tržištem kao i otvoriti mogućnosti za razvoj novih projekata.